Krediti za male poduzetnikeIscrpan pregled ponude domaćih banaka za male i srednje poduzetnike. Što nude komercijalne banke a što Hrvatska banka za obnovu i razvoj (HBOR) za potrebe malih i srednjih poduzetnika.

startup_biznisZanimalo vas je konkretno što se događa ako za direktora postavite umirovljenka. Radi se o upitu iz Italije, osobi  koja već dugo živi u Italiji, a želi pokrenuti posao u Hrvatskoj. pa su ga zanimala određena pitanja o osnivanju poduzeća u Hrvatskoj i određivanju osobe koja će voditi taj posao.

Stručno mišljenje o pitanjima dao je Gordan Horbec, direktor knjigovodstvenog servisa Opulento i osnivač portala  www.imamnovac.hr.

 

sunsetVaša primanja, stan kuća, auto, putovanja, vaša mirovina sve su to vaša primanja ali i troškovi ili želje, planovi i trenutne preokupacije. Da, sve to želimo odjednom, ali da bismo kupili lijepe cipele, otputovali ili živjeli bolje u mirovini trebamo znati raspolagati s novcem ili još bolje planirati na duže vrijeme štednju, uskladiti mogućnosti i tako se približavati željenim ciljevima.

Umjetnost je naučiti raspolagati kućnim budžetom, ali sve se može naučiti. Pročitajte kako i gdje ....