Pin It

Obrtnici, provjerite svoja rješenja o plaćanju komunalne naknadeOdlukom o komunalnoj naknadi utvrđeno je plaćanje komunalne naknade za područje Grada Zagreba.

Radi se o Odluci o komunalnoj naknadi (Sl. gl. 19/01, 23/03,22/09, 18/10 i 25 /13 ) kojom su utvrđena područja zona u gradu (9 zona), koeficijenti za svaku od zona, koeficijenti namjene – djelatnosti prema kojima se određuje koeficijente namjene ( obrtničke usluge i popravci imaju koeficijent 7 , ugostiteljstvo koeficijent 10, osobne usluge i usluge kućanstvima te trgovina na malo prehrambenim proizvodima koeficijent 8,50)

Iznimno od navedenog prostori koji služe: umjetničkoj bravariji, dimnjačarstvu, izradi čipaka, izradi gornjih dijelova obuće i popravcima obuće, izradi i popravku glazbala, izradi i popravku ortopedskih pomagala, izradi šešira, kemijske čistionice, keramičarska i pečarska, kolarska, kovačka, krojačka djelatnost za narodna odijela, krpanje rublja i tkanina, pedikerska, pilari ogrjevnog drveta, plisiranje, popravak čarapa. Popravak kišobrana, popravak roleta, pranje i glačanje rublja, presvlačenje gumbi, stolarija (izrada i popravak umjetnina i drugi popravci tapetarska i dekoraterska, urarska, vlasuljarska) imaju koeficijent 1,00.

Više na Obrtničkoj komori Zagreb


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google