Pin It

sunsetVaša primanja, stan kuća, auto, putovanja, vaša mirovina sve su to vaša primanja ali i troškovi ili želje, planovi i trenutne preokupacije. Da, sve to želimo odjednom, ali da bismo kupili lijepe cipele, otputovali ili živjeli bolje u mirovini trebamo znati raspolagati s novcem ili još bolje planirati na duže vrijeme štednju, uskladiti mogućnosti i tako se približavati željenim ciljevima.

Umjetnost je naučiti raspolagati kućnim budžetom, ali sve se može naučiti. Pročitajte kako i gdje ....

 

Radi se o šest besplatnih radionica “Kako uskladiti primanja i troškove?” četvrtkom u 17 sati u zagrebačkom Kulturnom informativnom centru u Preradovićevoj 5. Radionice zajednički provode GIU Hrvatska udruga banaka i deset banaka članica.

Građani koji nisu u mogućnosti doći na radionicu mogu na web stranicama Hrvatske udruge banaka (HUB) http://www.hub.hr/uof/ u tridesetak minuta sami provjeriti svoje umijeće upravljanja primanjima i troškovima. Ovaj popularan i dostupan komunikacijski kanal, tzv. e-learning, Hrvatska udruga banaka i banke članice iskoristile su kako bi se još više približile potrebama svojih klijenata.

Cilj radionica je pomoći građanima u donošenju financijskih odluka, određivanju njihovih kratkoročnih i dugoročnih ciljeva te usklađivanju s mogućnostima i željama s obzirom na prihode i rashode. Pri tom, tijekom radionica potpuno izostaje bilo kakvo nuđenje i promoviranje proizvoda i usluga banaka.

Predviđeno trajanje svake radionice je oko 90 minuta.

Prijave za radionicu primaju se na telefon 01 4860 080, 01 4860 080 (pon-pet 9.00-16.00 sati) ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google