Pin It

BestStay 2016 OpatijaZa sve one koji žele postati i ostati najbolji u turizmu 17. i 18. studenog 2016. u Opatiji održava se Best stay 2016 konferencija. MojBiz medijski je pokrovitelj! Vidimo se i požurite jer ostvarujete popust na ranu prijavu

Prošlogodišnja konferencija okupila je 240 sudionika koji su kroz edukativne prezentacije, interaktivne panele, studije slučaja i radionice kreirali kvalitetniju turističku ponudu za sljedeću sezonu. Ako želite učiti od najbolji ovo je idealna prilika jer će na na konferenciji sudjelovati stručnjaci iz nagrađivanih regionalnih i inozemnih hotela i apartmana i podijeliti svoja iskustva i savjete o putu do samog vrha turističke ponude.

Praktična radionica na Krku

Dva dana u društvu Valamar Riviere, Maistre, AccorHotels, Union Hotela, ZigZag integralnih hotela, Park Plaza Belvedere, Booking.coma, TripAdvisora i Ubera itd. i izvrsna prilika za umrežavanje, podijelu vizitki, razmjenu iskustva. U sklopu konferencije, 19. studenog, održat će se i praktična radionicu na otoku Krku.

Popust na ranu prijavu

Prijave su otvorene do 16. studenog, a ukoliko se prijavite i platite do 30. rujna, ostvarujete popust na ranu prijavu tzv. early bird.

O Best Stay konferenciji

Best Stay je dvodnevni B2B događaj koji okuplja najbolje od hrvatskog, regionalnog i inozemnog turizma. Best Stay pruža nenadmašne mogućnosti umrežavanja kako bi zadovoljio one koji žele biti najbolji u onome što rade, uključujući hotelske i apartmanske vlasnike, menadžere, arhitekte i sve one kojima je bitno napredovanje i kvaliteta. Ovo je obavezan događaj u kalendaru za sve one koji žele postati i ostati najbolji u turizmu!

Više informacija na Best Stay


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google

UNUTARNJE Slider vijesti