Pin It

Vještine samoprezentcijeVještine samoprezentacijePridružite nam se na Ramiro otvorenoj radionici u četvrtak, 29. svibnja koju medijski podržava portal za poduzetnike početnike MojBiz.com, i naučite kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane i svoju ideju predstaviti u punom sjaju! Vidimo se u Ramiru!

 

Vještine uspješne (samo)prezentacije: zapalite iskru radoznalosti u očima promatrača - još samo par dana za prijavu! Bliži se još jedan javni nastup na kojem želite zasjati i pokazati svo svoje znanja i iskustvo. I, iako ste to možda radili već desetke puta, i ovaj put niste u potpunosti na „čistu“ kako će ta prezentacija teći, kako će izgledati i što Vam je za činiti kada naiđete na poteškoće koje niste predvidjeli.

Strah od javnog nastupa

Činjenica jest da je strah od javnog nastupa jedan od najvećih strahova suvremenog čovjeka. Kako će me kolege doživjeti? Što će mi šef reći? Hoću li ispasti nesposoban u očima publike? Dajem desnu ruku u vatru da ću zaboraviti reći nešto vrlo važno. Moje predavanje neće imati smisla, pa to oni već sve znaju. Pogubit ću se u sadržaju. – samo su neke od misli koje nam se roje po glavi kada trebamo nešto prezentirati. Ohrabrujuća vijest je da, iako stati pred druge i na motivirajući način prenijeti svoje ideje nije lako, ta vještina nije rezervirana samo za one koji su u našim očima prirodno “talentirani“ za prezentiranje, već ju svi možemo razvijati.

Sposobnost da samopouzdano nastupimo pred drugima, potaknemo ih na razmišljanje i motiviramo na konkretne akcije, danas je jedan od ključnih čimbenika uspjeha. Širok spektar znanja i stručnost čine eksperta, no da bi osoba imala sposobnost uvjerljivosti i utjecajnosti, potrebno je znati kako zainteresirati ljude, na koji način im pristupiti te kako im prenijeti svoja znanja.

Ne prate vas pozorno?

Stoga razmislite...

Koliko često Vam se događa da imate veliko znanje i iskustvo koje želite podijeliti s drugima, no u trenutku kada stanete pred publiku, osjećate nelagodu pa riječi ne izlaze iz Vaših usta na način na koji biste htjeli?
Koliko puta tijekom prezentacije osjetite da ne dopirete do uha slušača, jer vidite da vas ne prate tako pozorno kao na početku?
Koliko često Vam se čini da u sebi imate jasnu sliku onoga što želite prenijeti drugima, no kada dođe trenutak kad to trebate pretočiti u riječi, ne znate s čim točno početi i na koji način istaknuti važne poruke?
Koliko često Vam se događa da ne znate kako svoje ideje predočiti drugima, tako da i oni vide njihovu kvalitetu i važnost?

A upravo znanje o tome kako potaknuti druge da Vas uistinu čuju je presudno za vaš poslovni uspjeh, kao i za osjećaj vlastite kompetentnosti i zadovoljstva.

Kako zadržati pažnju slušatelja?

I zato...

Želite li naučiti kako privući i zadržati pažnju slušatelja?
Želite li saznati koje su najvažnije karakteristike uspješnih govornika i kako ih razvijati?
Želite li naučiti kako kreirati motivirajuću prezentaciju, kojom ćete potaknuti druge na željenu akciju?
Želite li svoju tremu koju osjećate pred nastup zamijeniti pozitivnim uzbuđenjem što imate priliku podijeliti svoje važne ideje s drugima?
        
Pridružite nam se na radionici i otkrijte kako postati vrhunski prezentator!

Vrijeme i mjesto održavanja radionice

    četvrtak, 29. svibnja 2014. od 9:00-17:00
    Ramiro učionica, Bužanova 4, 1. kat, Zagreb

Koliko ulažete u sebe?

    Cijena treninga je 800,00 kn + PDV

Kako se prijaviti?

Ispunjenu prijavnicu pošaljite što prije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faxom na 01/2442-911, nakon čega ćete dobiti predračun na temelju kojega ćete napraviti uplatu. Potvrdu o uplati kotizacije trebate nam poslati najkasnije do utorka, 27. svibnja u 14:00. Dodatne informacije o sadržaju radionice možete pronaći ovdje.

Vještine uspješne (samo)prezentacije: zapalite iskru radoznalosti u očima promatrača - još samo par dana za prijavu
        
Vještine uspješne (samo)prezentacije danas više nisu vještine koje je samo lijepo imati, već su jedan od nužnih kriterija poslovnog uspjeha i osobnog zadovoljstva. Tek kad prezentator probudi strast prema temi koju prezentira u sebi, moći će tu strast prenijeti drugima.

Zato nam se pridružite na novoj otvorenoj radionici i naučite kako razbuktati žar u očima onih koji vas slušaju! Požurite s prijavama jer je broj sudionika radionice ograničen.

Vidimo se u četvrtak 29. svibnja!

Vaš Ramiro tim


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google