Pin It

Besplatna edukacija za poduzetnike Poslovni uzletKonferencija o izvozu, turizmu i birokraciji te besplatni seminari za poduzetnike u Zagrebu, prijavite se! 2. srpnja 2014. Poslovni dnevnik organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu, u Konferencijskom centru Forum u Radničkoj 50.

U sklopu projekta Poslovni uzlet kojim se promovira malo i srednje poduzetništvo, Poslovni dnevnik organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu, točnije u Konferencijskom centru Forum u Radničkoj 50. Riječ je o manifestaciji koja će se sastojati od 2 paralelna događanja, cjelodnevne konferencije na 3 glavne teme (izvoz, turizam i administrativne barijere) te 6 edukacija namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima.

Dobri primjeri iz prakse

Prva panel diskusija koja očekuje posjetitelje biti će na temu izvoza. Stručnjaci iz različitih sektora poslovanja i izvoznici na različita tržišta pokazati će dobre primjere iz prakse, te kroz diskusiju s vlasnicima malih i srednjih poduzeća uspješnih u izvozu osvijetliti konkretne, primjenjive i specifične mogućnosti i ideje koje bi i drugi poduzetnici mogli primjeniti u svojim poslovnim ekspanzijama na strana tržišta.

Drugom panel diskusijom sudionici panela pokazati će važnost turizma za gospodarstvo te kako produljenje turističke sezone i razvoj inovativnih turističkih koncepata otvara goleme potencijale za poslovni rast malih i srednjih poduzetnika.

Treća panel diskusija biti će o administrativnim barijerama koje uz financijsku krizu i nepovoljne uvjete poslovanja dodatno opterećuju malo i srednje poduzetništvo. Sudionici panela pokazati će kako se administrativne barijere ne odnose se samo na parafiskalna davanja i niz nameta već i na sporost birokratskog režima te kako česte promjene zakonodavnih okvira utječu na malo i srednje poduzetništvo.

Teme EU fondova, marketinga, financija i poreza

Edukacijski dio za male i srednje poduzetnike zastupiti će teme EU fondova, marketinga, financija i poreza gdje će stručnjaci iz Algebre, Porezne klinike i Trening centra prenjeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse.

Iako su sve edukacije besplatne, mogu ih pohađati samo oni koji se pravovremeno registriraju jer je broj mjesta u dvoranama ograničen. . Jedna se osoba može prijaviti na maksimalno jednu edukaciju u ponuđenom terminu, a u danu može sudjelovati na ukupno tri edukacije.

Popupnite formular prijave na linku

Foto: poslovniturizam.com

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima! Lajkaj MojBiz Facebook stranicu. Komentiraj!

 


Pratite nas

 facebook twitter youtube linkedin google