Zapamtite adresu www.mojbiz.com  i slobodno pročitajte tekstove, koristite savjete i javite se na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portal www.mojbiz.com bavi se marketingom, novinarstvom, odnosima s javnošću, edukacijama poduzetnika te  internet marketingom.
 
Cilj portala je promicanje malih poduzetničkih ideja i poduzetništva kroz stručne savjete iz prakse.

Portal je nastao kao normalan slijed dugogodišnjeg novinarskog i edukacijskog rada s osnovnom idejom da okupim svoje prijatelje i poznanike ujedno stručnjake i poduzetnike kako bi pomogli svima koji su se odlučili upustiti u poduzetničku avanturu da što bezbolnije započnu i realiziraju svoju ideju.

Ideja je glavni pokretač malog poduzetništva i uz malu pomoć prijatelja i nešto novaca može postati zapažena i prihvaćena.

Upravo je to glavna misija da internet komunikacijom i stručnim savjetima postanemo jedinstveni portal podrške svima koji kreću u poslovni svijet. Sadržajem koji je je potpuno besplatan i jednostavan za preuzimanje.

Ideja o besplatnom savjetovanju kao pomoći svima koji su se odlučili upustiti u poduzetničku avanturu da što bezbolnije započnu i realiziraju svoju ideju, brzo je prihvaćena. Portal je postao popularan zahvaljujući kvalitetnom sadržaju te promociji na društvenim mrežama i mnogim poslovnim portalima. MojBiz suradnik je nekoliko utjecajnih, poslovnih medija kao npr. Poslovni savjetnik, Poslovni dnevnik i drugi. Suradnici i sugovornici na temama poznati su hrvatski i inozemni stručnjaci.

Portal MojBiz vrlo rado odaziva se na pozive za medijska pokroviteljstva. Tako je dosada nekoliko puta medijski pokrivao nekoliko konferencija: Web::Strategiju 8, Web::Strategiju 9 - Oglašavanje je OUT! i Poslovni salon 2010 - UZLET, Startup Live Zagreb, REXPO Adriatic 2013, Startup Weekend Zagreb.

Impressum

Mirjana Fijolić - autorica portala

Školovala se u Zagrebu, Londonu i SAD-u. Diplomirala na Fakultetu političkih znanosti, novinarstvo i politologiju. Dodatno se školovala na London School of Economics u Velikoj Britaniji, a završava magisterij iz marketinškog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu. Profesionalno iskustvo stekla radeći kao stručnjakinja za odnose s javnošću, marketing, novinarka na televiziji, radiju i novinama. Urednica i novinarka poslovnih medija. Urednica i vlasnica portala za poduzetnike početnike www.mojbiz.com . Radila kao voditeljica online marketinga i odnosa s javnošću najveće svjetske i hrvatske business-to-business B2B poslovne platforme i urednica poslovnih izdanja i portala.

 

 

 

Elena Cvjetković, coach

Dr. Lejla Kažinić Kreho, liječnica

Gordan Horbec, financijski stručnjak

Jasna Rilović, HR expert