Startup Weekend Zagreb Što vam treba za pokretanje uspješnog vlastitog businessa? Malo volje, malo kreative i obvezan dolazak na Startup Weekend, 15.11. na Zagrebačku školu ekonomije i managementa. No, što je to uopće Startup Weekend?

B4CLOUD konferencijaU zagrebačkom Hypo centru 17. 10. 2013. uspješno je održana prva konferencija Business for Cloud - B4CLOUD o modernom cloud poslovanju, u organizaciji vodećeg cloud poslovno-financijskog sustava u Hrvatskoj – CPP-a, te pod sponzorstvima Hrvatskog Telekoma i IBM-a.

Business for CloudZabavno - edukativna konferencija Business for Cloud - B4CLOUD poslovna je konferencija koja će 17.10.2013. okupiti više od 300 poslovnih ljudi različitih branši i Hypo centar pretvoriti u centralno mjesto poslovne zajednice u regiji.

b4cloudDa je cloud poslovanje goruća tema modernog svjetskog poslovanja, dokazali su organizatori konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će po prvi puta biti održana 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo centru. Do konferencije je još nekoliko dana, a  trenutno broji čak 390 prijavljenih posjetitelja

21 Biti poduzetnik je dovoljno teško, a još je teže kada morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve "sitnice" koje će vam olakšati vođenje tvrtke.

Izabrali smo 21 temu koje pokrivaju najčešća pitanja poduzetnika.