B4CLOUD konferencijaU zagrebačkom Hypo centru 17. 10. 2013. uspješno je održana prva konferencija Business for Cloud - B4CLOUD o modernom cloud poslovanju, u organizaciji vodećeg cloud poslovno-financijskog sustava u Hrvatskoj – CPP-a, te pod sponzorstvima Hrvatskog Telekoma i IBM-a.

b4cloudDa je cloud poslovanje goruća tema modernog svjetskog poslovanja, dokazali su organizatori konferencije Business for Cloud - B4CLOUD, koja će po prvi puta biti održana 17. 10. 2013. u zagrebačkom Hypo centru. Do konferencije je još nekoliko dana, a  trenutno broji čak 390 prijavljenih posjetitelja

21 Biti poduzetnik je dovoljno teško, a još je teže kada morate sami istraživati i sakupljati informacije za koje niste ni znali da postoje. Seminar je napravljen tako da u jednom danu naučite sve "sitnice" koje će vam olakšati vođenje tvrtke.

Izabrali smo 21 temu koje pokrivaju najčešća pitanja poduzetnika.

 

Business for CloudZabavno - edukativna konferencija Business for Cloud - B4CLOUD poslovna je konferencija koja će 17.10.2013. okupiti više od 300 poslovnih ljudi različitih branši i Hypo centar pretvoriti u centralno mjesto poslovne zajednice u regiji.

online_marketing_on_line:PRPoduzetnički portal MojBiz.com www.mojbiz.com i Infokatedra organiziraju radionicu za male bizere i one koji se tako osjećaju o PR 2.0 i marketingu 11. 12. 2010. u Infokatedri u Zagrebu! Za sve sudionike seminara odobrava se popust. Prijavite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., subject RADIONICA s nekoliko riječi o sebi i svom malom bizu koji želite pokrenuti ili ste pokrenuli.