Tvrtka prolazi kroz promjenePromjene više nisu iznimka, već svakodnevnica svakog rukovoditelja. Ukoliko žele uspješno poslovati, organizacije i timovi trebaju biti visoko prilagodljivi, brzi i spremni na stalno usavršavanje.

Kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane?NOVI TERMIN! Pridružite nam se na Ramiro otvorenoj radionici u četvrtak, 29. svibnja koju medijski podržava portal za poduzetnike početnike MojBiz.com, i naučite kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane i svoju ideju predstaviti u punom sjaju! Vidimo se u Ramiru!

TEDMaksimirWomen2013Dragi prijatelji dobrih ideja, zadovoljstvo nam je najaviti novi lokalni samostalno organizirani TED događaj: TEDWoman2013: Izumljeno ovdje. TEDxMaksimirWomen dio je globalne TEDWomen konferencije koja se održava u San Franciscu (SAD). Budite s nama na TEDxMaksimirWomen u subotu, 7.12. od 16 sati u Kulturnom centru Travno Lokalni TEDx dogaaji u više od 200 gradova svijeta kao dio TEDWomen konferencije stavit ce naglasak na predstavljanje inovativnih ljudi, posebno žena u lokalnom okruženju.

Robin SharmaJedan od najcjenjenijih menadžerskih konzultanata na području vođenja Robin Sharma, dao je intervju organizatoru Dhar media. Robin Sharma održat će poslovni seminar “Vođe bez titule” 20. veljače 2014. u Zagrebu u organizaciji Dhar media Zagreb.

Razvojna agencija ZagrebMojBiz.com u suradnji s Razvojnom agencijom Zagreb pokrenuo je seriju prodajnih i komunikacijskih treninga. Zbog velikog interesa otvorena su još dva termina za trening 22. i 28. 11. 2013.