Kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane?NOVI TERMIN! Pridružite nam se na Ramiro otvorenoj radionici u četvrtak, 29. svibnja koju medijski podržava portal za poduzetnike početnike MojBiz.com, i naučite kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane i svoju ideju predstaviti u punom sjaju! Vidimo se u Ramiru!

Robin SharmaJedan od najcjenjenijih menadžerskih konzultanata na području vođenja Robin Sharma, dao je intervju organizatoru Dhar media. Robin Sharma održat će poslovni seminar “Vođe bez titule” 20. veljače 2014. u Zagrebu u organizaciji Dhar media Zagreb.

Razvojna agencija ZagrebMojBiz.com u suradnji s Razvojnom agencijom Zagreb pokrenuo je seriju prodajnih i komunikacijskih treninga. Zbog velikog interesa otvorena su još dva termina za trening 22. i 28. 11. 2013.

TEDMaksimirWomen2013Dragi prijatelji dobrih ideja, zadovoljstvo nam je najaviti novi lokalni samostalno organizirani TED događaj: TEDWoman2013: Izumljeno ovdje. TEDxMaksimirWomen dio je globalne TEDWomen konferencije koja se održava u San Franciscu (SAD). Budite s nama na TEDxMaksimirWomen u subotu, 7.12. od 16 sati u Kulturnom centru Travno Lokalni TEDx dogaaji u više od 200 gradova svijeta kao dio TEDWomen konferencije stavit ce naglasak na predstavljanje inovativnih ljudi, posebno žena u lokalnom okruženju.

Startup Weekend Zagreb Što vam treba za pokretanje uspješnog vlastitog businessa? Malo volje, malo kreative i obvezan dolazak na Startup Weekend, 15.11. na Zagrebačku školu ekonomije i managementa. No, što je to uopće Startup Weekend?