Jose Manuel Torres u Lisinskom

Zanimljiv, intirgantan i potpuno drugačiji. Nije lako zinteresirati poslovnu pobliku već zasićenu brojnim konferencijama. Dr. Jose Manuel Torres u tome je uspio! Podigao je razinu energije, interesa, raspoloženja ... Da je barem više takvih govornika.

Mapa znanja seminar naplata potraživanjaNaplata potraživanja za svakog je poduzetnika ključna u poslovanju. Na  seminaru Mape znanja naučit ćete, uz puno primjera iz prakse, koje su osnove za naplatu, kako provjeriti je li vaš dužnik likvidan.

Besplatna edukacija za poduzetnike Poslovni uzletKonferencija o izvozu, turizmu i birokraciji te besplatni seminari za poduzetnike u Zagrebu, prijavite se! 2. srpnja 2014. Poslovni dnevnik organizira jednodnevnu manifestaciju u gradu Zagrebu, u Konferencijskom centru Forum u Radničkoj 50.

Vođenje tima Ramiro otvorena radionicaŽelite saznati kako izgraditi i voditi uspješan tim i koji vas izazovi pritom čekaju? Pridružite nam se u utorak, 24. lipnja u Ramiru.

Vještine samoprezentcijePridružite nam se na Ramiro otvorenoj radionici u četvrtak, 29. svibnja koju medijski podržava portal za poduzetnike početnike MojBiz.com, i naučite kako motivirajućim nastupom probuditi interes druge strane i svoju ideju predstaviti u punom sjaju! Vidimo se u Ramiru!