BBEE poslovni forum 2017 BeogradVrlo zanimljivo i ekskluzivno događanje - dvodnevna Konferencija odvijat će se u Beogradu 29. i 30. svibnja 2017. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Ovaj događaj već su nazvali "Dva najbolja poslovna dana u 2017. " Mojbiz.com medijski je pokrovitelj događanja i na proljeće putuje u Beograd!!

humanitarna akcija par rijeka studentiVrijeme je blagdana, darivanja i svaka donacija dobro dođe. Humanitarna akcija u organizaciji Visoke poslovne škole PAR iz Rijeke pomoći će tako Društvu multiple skleroze Rijeka.

BestStay 2016 OpatijaZa sve one koji žele postati i ostati najbolji u turizmu 17. i 18. studenog 2016. u Opatiji održava se Best stay 2016 konferencija. MojBiz medijski je pokrovitelj! Vidimo se i požurite jer ostvarujete popust na ranu prijavu

Zlatko Barilovic Veleuciliste Baltazar ZapresicUpravo traje upisna groznica i glavna su pitanja gdje se upisati i koliko se isplati novac uložen u obrazovanje ili novo zvanje. Predlažemo da razmislite o projektnom menadžmentu, vrlo traženom, a iznadprosječno plaćenom zanimanju. Veleučilište Baltazar Zaprešić u suradnji s Institutom Ruđer Bošković pokrenulo je specijalistički diplomski stručni studij Projektni menadžment.

tenderi nadmetanja seminarTenderi.hr, pružatelj usluge najopsežnije baze javnih nadmetanja i Info-puls.hr organiziraju seminar Europski jedinstveni dokument o nabavi (ESPD) i rad s ESPD, Izravan učinak Direktive, Zelena javna nabava 16.09.2016, petak.