Instantoffice ured ZagrebProstor za sastanke ili konferencije i edukacije od sada može se unajmiti od jednog sata pa do nekoliko tjedana, uključujući subote odnosno vikende.

Zdrava hrana za posaoPuno je posla, ogromna količina kofeina i nikotina, da bi se "zaboravilo" na glad povećavaju razinu stresa i smanjuju učinkovitost. Donosimo par savjeta kako zadržati vitku liniju i na poslu, bez držanja nekih striktnih dijeta ili dugotrajnih priprema obroka.

Kako stan postaje uredSve veći broj malih poduzetnika svoje poslove vodi od kuće, a savjeti u tekstu pomoći će im da od svog malog stana u svega nekoliko minuta naprave uredski prostor.

Feng shui radni stol rasporedBiljka u gornjem lijevom kutu, knjige u donjem lijevom i tako redom. Raspored radnog stola, mjesta na kojem provodimo najveći dio radnog dana, možete urediti tako da vas potiče na kreativnost, donosi novac, ali i osigurava energiju za učenje. 

Konferencijske dvoraneIstražili smo kongresne kapacitete u Hrvatskoj u hotelima visokih kategorija, velikih kapaciteta i suvremene opremljenosti. Tražite mjesto za konferenciju otkrivamo koja su najbolja u Zagrebu ali i Hrvatskoj! Koristan savjet za svakog tko se bavi konferencijskim poslom.